Krijg een kaartje

maaike3
Hoi, ik ben Maaike!
En Lisa is een dierbare vriendin van mij. Daarom besloot ik samen met een paar anderen deze doneeractie op te zetten, en heb ik een leuk extraatje bedacht; krijg een paar ansichtkaarten met mijn kunst erop thuisgestuurd bij een donatie van 50 euro of meer! Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat.
Groot fan

Lisa: “Ik ben zolang ik Maaike ken al gek op haar kunst. Ze heeft zoveel prachtige dingen gemaakt, en ik was dan ook heel blij met mijn Sinterklaas-kado van vorig jaar: een echte Maaike aan de muur! Ik noem haar de Boeddha Prinses, en het schilderij hangt in mijn slaapkamer. Hier breng ik vele uren door, en op deze manier kan ik vaak naar dit kunstwerk kijken. Maaike en ik hebben veel interesse in het boeddhisme en meditatie, en we hebben daar in het verleden al vele uren over gefilosofeerd. Wat een leuk idee dat ze haar kunst wil gebruiken in de vorm van een setje kaarten voor gulle gevers! En, de Boeddha Prinses zit er natuurlijk ook bij!”

Lisa maakt soms wat tekeningetjes of gedichtjes als het haar lukt. Ook heeft ze nog wat tekeningen van vroeger liggen, zoals toen ze nog regelmatig op haar brommer reed, of toen ze nog foto’s kon maken van wat ze tegenkwam in de natuur.
We doen ook 4 stuks van Lisa haar eigen tekeningetjes en teksten bij het kaartenpakketje, zodat je een pakketje van 8 ansichtkaarten in totaal krijgt!
Hoe krijg je deze kaarten?

Bij de eerste 125 donaties van 50 euro of meer geven we een setje kaarten weg. Als je 50 euro of meer hebt gedoneerd (vergis je niet, we zijn blij met elk bedrag hoor!) en je wilt een setje ontvangen, stuur dan een berichtje via deze pagina om je naam en adres door te geven. Je kunt ook je adres achterlaten in de omschrijving van de betaling van je donatie. Wij zorgen er dan voor dat het setje kaarten op de post gaat!

Niet alleen Maaike met haar kunst zorgt voor deze leuke actie, maar we hebben ook een drukker gevonden die de kaarten kosteloos voor ons wil drukken, om Lisa te helpen haar doel te bereiken!  Deze actie is dus dankzij Maaike haar kunst en de internetdrukker Printenbind.nl mogelijk gemaakt!

Maaike haar werk

Maaike is watergek en ze schildert vaak dingen die haar aan water doen denken maar ze maakt ook graag hele bonte werken. Ze houdt van het vrolijke confetti- gevoel wat voor haar hoort bij schilderijen met knalkleuren. Gezichten, doorzichtige lagen en bruisende luchtbellen blijven haar intrigeren en inspireren.

Ga voor meer informatie over Maaike haar werk en de drukker die onze actie sponsort naar:

www.meervanmaja.nl
www.printenbind.nl

 

printenbind-700x260