Webshopje

Welkom in ons ieniemienie webshopje!

 

We hebben een aantal leuke artikelen te koop om geld op te halen voor… je raadt het al: ikhelplisa!
Lisa haar vriend Jelmer heeft hele mooie kettingen gemaakt van hout, en we hebben een aantal oude foto’s van Lisa af laten drukken op ansichtkaarten. Ook zijn de bedank-kaartjes van Krijg een kaartje te koop!

Ansichtkaarten
Lisa: “Deze foto’s heb ik jaren geleden gemaakt toen ik nog met de camera op pad kon. Mijn geliefde Schier staat erop, bloemetjes uit eigen tuin, en de herfst in Bakkeveen. De Exmoor pony’s die langs mijn fietstochtje in de wei stonden in Leeuwarden, 3 eenden wonende in park Vijversburg en een nieuwsgierig muisje. Paddenstoelen op een winterse Arnhemse dag in park Meinerswijk, maar waar ik het bos heb gefotografeerd? Dat ben ik vergeten! Hoe dan ook hebben alle beelden wel een betekenis voor me.”

Een set van 10 verschillende kaarten (zie foto en slideshow hierboven) met lege achterkant en zonder envelop. €15 per setje, €16,50 inclusief verzenden. Stuur een mailtje naar ikhelplisa@gmail.com als je de kaartjes wilt bestellen!

Kettingen van hout
Deze prachtige handgemaakte kettingen zijn gemaakt door Jelmer, met een draaibank en schuurmachine. Hij heeft ze fijngeschuurd afgewerkt en behandeld met druivenpitolie. Het hout is van een Hongaarse eik met lichte slaapvorming, gesnoeid in Assen. Slaapvorming in het hout ontstaat door schimmels. Het vormt donkere grillige lijnen in het hout, zoals je goed kunt zien in de hanger van deze ketting. Er zijn ook een aantal kettingen zonder deze zwarte lijntjes beschikbaar! Je kunt de ketting in lengte verstellen met behulp van de schuifknoop. Is de ketting alsnog te lang? Knip het touwtje korter aan de uiteinden en doe er vervolgens weer een knoopje in. Mocht je wat onderhoud willen plegen aan de ketting kun je deze elk jaar licht opschuren met een fijn schuurpadje en er overvloedig olie (bijvoorbeeld druivenpitolie) op aanbrengen.

Je krijgt bij de ketting een fluwelen zakje en een kaartje met uitleg over de ketting. Alle kettingen zijn uniek, one of a kind! Te koop voor €20 per stuk, € 21,50 inclusief verzendkosten. Stuur een mailtje naar ikhelplisa@gmail.com als je een ketting wilt kopen of wilt weten welke er nog beschikbaar zijn!

De bedank-kaartjes

Bij de eerste 125 donaties van 50 euro of meer geven we een setje kaarten weg. Maar deze setjes kaarten zijn ook te koop! We hebben ze dankzij Printenbind kosteloos gekregen, waardoor elke cent direct naar ikhelplisa kan gaan!

 

Dit setje kaarten bestaat uit 8 ansichtkaarten (4 gemaakt door Lisa’s bestie Maaike en 4 door Lisa zelf) met op de achterkant de website van de actie, er zitten geen enveloppen bij. Ze kosten € 10 per setje, € 11,50 inclusief verzendkosten. Wil je zo’n setje kopen? Stuur dan een berichtje naar ikhelplisa@gmail.com.

Lisa maakt soms wat tekeningetjes of gedichtjes als het haar lukt. Ook heeft ze nog wat tekeningen van vroeger liggen, zoals toen ze nog regelmatig op haar brommer reed, of toen ze nog foto’s kon maken van wat ze tegenkwam in de natuur.
Er zitten 4 stuks van Lisa haar eigen tekeningetjes en teksten bij het kaartenpakketje.
Zou jij iets willen verkopen voor ikhelplisa? Stuur ons dan een berichtje, we vinden het super leuk jouw product toe te voegen aan onze mini-webshop!